2020-06-08 Dynamite Cheerleading söker ansvarig för tävlingssektionen!

Dynamite Cheerleading är en av Sveriges största och äldsta cheerleadingföreningar med 30 års erfarenhet inom sporten. Vår verksamhet bedrivs i västra Stockholm. Föreningen består av ca 540 aktiva från sex år och uppåt fördelade på 25 lag. Vi har åstadkommit många fina meriter och stora framgångar både nationellt och internationellt genom åren. Dynamite Cheerleading är en ideell förening, medlem i Svenska Cheerleadingförbundet och därmed ansluten till Riksidrottsförbundet.

Föreningen har en tävlingssektion som består av 19 lag samt en förberedande och träningssektion som består av 9 lag. Tävlingssektionen består av 16 lag, 2 group stunts och 1 partnerstunt. Dynamite Cheerleading har tävlingslag i minior-, junior- och seniorklassen, i level 1-3, master och elite. Lagen i tävlingssektionen fokuserar på träning som förbereder de aktiva inför tävling både fysiskt och mentalt. Tävlingslagen tävlar inom allt från regionala till internationella tävlingar.

Med anledning av att vår Head Coach nu avgår efter 30 år i föreningen, har vi valt att dela upp ansvaret på två områden; ansvarig för tränings- och tävlingsförberedande respektive ansvarig för tävlingssektionen. Vi söker nu dig som har intresse och driv att utveckla cheerleadingen och träningen i Dynamite Cheerleading. Som ansvarig för tävlingssektionen kommer du att ansvara för ledarskapet, kvalitén och utvecklingen av cheerleading i föreningens tävlingslag på kort och lång sikt. Du kommer att ha en nära kommunikation med såväl styrelse som tränare samt vara synlig för aktiva och föräldrar.

Som ansvarig för tävlingslagen i Dynamite Cheerleading behöver du ha ett brinnande intresse av cheerleading samt ha ett fokus på att cheerleading ska utövas med glädje. Vi ser att du som söker har en vilja att utveckla sporten cheerleading, har god ledarskapsförmåga, är pedagogisk och noggrann. Du behöver ha egen erfarenhet av cheerleading och önskvärt är att du har utövat eller varit tränare för level 7 (tidigare level 6).

Är du den vi söker? Ansök senast den 1 juli.
I ansökan skriver du vilken erfarenhet du har av cheerleading, såväl som aktiv och tränare, samt dina erfarenheter av ledarskap. Vi ser fram emot din ansökan!
Ansökningar mailas till ordforande@dynamitecheerleading.com , märk ditt mail med ”Ansökan ansvarig tävling”.