2020-06-08 Dynamite Cheerleading söker ansvarig för tränings- och tävlingsförberedande sektionen!

Dynamite Cheerleading är en av Sveriges största och äldsta cheerleadingföreningar med 30 års erfarenhet inom sporten. Vår verksamhet bedrivs i västra Stockholm. Föreningen består av ca 540 aktiva från sex år och uppåt fördelade på 25 lag. Vi har åstadkommit många fina meriter och stora framgångar både nationellt och internationellt genom åren. Dynamite Cheerleading är en ideell förening, medlem i Svenska Cheerleadingförbundet och därmed ansluten till Riksidrottsförbundet.

Föreningen har en tävlingssektion som består av 19 lag samt en förberedande och träningssektion som består av 9 lag. Vår förberedande och träningssektion består av 6 stycken träningslag i åldrarna 6 -14 år och 3 stycken tävlingsförberedande lag i åldrarna 10 år och uppåt. Syftet med dessa lag är att träna idrotten cheerleading med fokus på grunden i cheerleading där teknik, laganda och glädje är det viktigaste.

Med anledning av att vår Head Coach nu avgår efter 30 år i föreningen, har vi valt att dela upp ansvaret på två områden; ansvarig för tränings- och tävlingsförberedande respektive ansvarig för tävlingssektionen. Vi söker nu dig  som vill vara ansvarig för vår förberedande och träningssektion. Som ansvarig kommer du att ansvara för ledarskapet, kvalitén, utvecklingen och ansvarsfördelningen för våra 9 tävlingsförberedande- och träningslag. Du kommer att ha en nära kommunikation med såväl styrelse som tränare och vara synlig för aktiva och föräldrar.

Som ansvarig för tävlingsförberedande- och träningslagen i Dynamite Cheerleading behöver du ha ett brinnande intresse för cheerleading samt ha ett fokus på att cheerleading ska utövas med glädje. Vi ser att du som söker har en vilja att utveckla sporten från grunden, har god ledarskapsförmåga, är pedagogisk och noggrann. Du behöver ha god erfarenhet av och kunskap om cheerleading.

Är du den vi söker? Ansök senast den 1 juli.
I ansökan skriver du vilken erfarenhet du har av cheerleading, såväl som aktiv såsom tränare, samt dina erfarenheter av ledarskap. Vi ser fram emot din ansökan!
Ansökningar mailas till ordforande@dynamitecheerleading.com , märk ditt mail med ”Ansökan ansvarig förberedande träning”.