Paracheer

Dynamite Cheerleading är en förening som strävar efter att inkludera alla i sin verksamhet och sprida glädje genom cheerleading. 

Vi kommer under hösten starta ett nytt lag, Dynamos, för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar! 

Prova på tillfällen 
Föräldrar och intresserade är mer än välkomna att delta tillsammans med sina barn på våra prova på tillfällen. Vi vill ge alla en chans att prova cheerleading och uppleva glädjen i att vara en del av ett lag. Vid behov av ledsagare eller assistans, är det nödvändigt att själva ordna detta. 
Datum: 13/5 och 20/5
Vidare information om tider meddelas vid anmälan. 

Rissnehallen- En Tillgänglig Plats För Alla 
Alla våra träningar kommer att äga rum i Rissnehallen, på Rissneleden 100 i Sundbyberg. Vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande miljö där alla kan utvecklas och ha roligt tillsammans. 

Tränare 
Våra tränare har gedigen erfarenhet av cheerleading och arbetar med barn och ungdomar. Tränarna har dessutom gått ett flertal utbildningar inom parasport. De ser fram emot möjligheten att träna med laget och skapa en positiv och stöttande miljö för alla deltagare. 

Uppstart 
Vi ser fram emot att starta verksamheten hösten 2023 och välkomna alla barn med intellektuella funktionsnedsättningar mellan 6-16 år att delta. Vi är övertygade om att cheerleading kan vara en fantastisk aktivitet för alla, oavsett bakgrund och förmågor. 

Bli en del av vår sport, glädje och gemenskap! 
Vi hoppas att så många som möjligt vill delta och bli en del av vår sport, glädje och gemenskap. Vi ser fram emot att träffa er och tillsammans sprida glädje genom cheerleading!

Anmäl ert intresse genom att maila till forberedande@dynamitecheerleading.com
Att inkludera i anmälan:
– För & efternamn
– Ålder
– Mailadress
– Datum för prova på tillfällen

Dela gärna informationen vidare!