2023-11-05 – Vi säljer bingolotter & julkalendrar

Alla ni fantastiska medlemmar, ledare och föräldrar har hittills sett till att vi är där vi är idag. För att vi ska kunna fortsätta utvecklas, ha roligt, kunna hålla en hög nivå på vår verksamhet, i form av att alla ska kunna träna, åka iväg på tävlingar och läger, samt naturligtvis ha väl utbildade ledare/tränare inte bara i det sportsliga utan även gällande skador, regler och bedömning mm. så måste vi alla hjälpas åt.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra lite. Därför har föreningen beslutat att via Folkspel göra en medlemsaktivitet nu till julen och sälja Uppesittarlotten och Julkalendern, där kickbacken från Folkspel till oss är mellan 38–50% av allt vi säljer under dessa aktiviteter, vilket är enormt bra. Folkspel är föreningslivets egna lotteribolag som inte har några privata vinstintressen därav den höga förtjänsten till föreningen.

Pengarna som dras in via denna medlemsaktiviteter kommer att fördelas 50/50. Det betyder att 50 % kommer att gå direkt till lagkassan och de resterande 50 % går till föreningen.

Försäljning av bingolotter och julkalendrar

  • Alla prep lag och tävlingslag kommer att sälja bingolotter och julkalendrar. För att kunna sälja behöver alla välja en aktivitetsansvarig per lag. Detta ska varje enskilt lag fått information om.
  • På julshowen den 18 november i Solnahallen kommer vi att sälja bingolotter och julkalendrar.
  • När cafét i Rissnehallen är öppet kommer det finnas möjlighet att köpa bingolotter och julkalendrar.

Övriga frågor

Om ni har några övriga frågor om denna försäljning är ni varmt välkomna att kontakta Erica.