Börja hos oss

Börja hos oss

Välkommen till Dynamite Cheerleading.

Vi har träning för alla åldrar och kunskapsnivåer från träning till tävling på elitnivå. Vi håller till i Rissnehallen, Sundbyberg. 

Våra träningslag tränar 1 gång per veckan, de förberedande tävlingslagen tränar 2 gånger per vecka och tävlingslagen tränar 2-3 gånger per vecka. 

Vi håller vår Try Out för dig som redan har erfarenhet av Cheerleading i maj/juni varje år. Om du söker till oss när uttagningarna till tävlingslagen redan har skett, ber vi dig fylla i så noga som möjligt med dina kunskaper från tidigare. Detta så vi har möjlighet att erbjuda dig en provträning på rätt nivå.

Har du ingen tidigare erfarenhet och söker till ett av våra träningslag, så erbjuder vi dig två tillfällen för att prova på, vill du fortsätta därefter så skickar vi faktura till dig. 

Kostnaden för att träna i ett lag hos oss ligger mellan 1 600 kr – 2 550 kr beroende på vilken nivå du kommer träna på. Licens (försäkringar) mellan 50 kr – 275 kr per säsong.  Medlemskap i föreningen kostar 100 kr per kalenderår. Därutöver tillkommer kostnader för tävlingar, föreningskläder, eventuella resor m.m. När du blir erbjuden en plats i ett lag hos oss så får du också en budget med beräknade kostnader för hela säsongen. 

 När du gör en anmälan blir du automatiskt placerad i vår kö och vi besvarar alla anmälningar så snart vi hinner.

Mer information om vår träningshall och cheerleading:

http://www.idrottshallen.se/hitta-hit/

http://www.cheerleading.se/

Anmäl dig genom att trycka på bilden nedan