Alice Aare som idolkort på Riksidrottsmuséet

Lördag den 28 oktober öppnar Riksidrottsmuseet igen – bland annat med idolkort på vår egna Alice Aare från Diamonds som tillsammans med 14 andra idrottare utställer sitt idolkort. Du hittar dem i museets kommande utställning om idrott för alla där korten visar på idrottens mångfald och ger idrottarna chansen att berätta om sin idrottsglädje.

Bild och källa: Riksidrottsmuséet, läs mer om utställningen "Kom igen! - en utställning om idrott för alla" HÄR 

Det bästa med min idrott:
Att den passar de allra flesta, oavsett vilka förutsättningar du har. Jag tycker att cheerleading är väldigt kul för att sporteninnehåller så många olika moment. Det handlar verkligen om att hela laget måste samarbeta och lita på varandra för att lyckas tillsammans. Det är hundra procent teamwork.

Viktigt för mig:
Jag försöker alltid göra mitt bästa. Det är viktigt för mig att försöka ha en positiv inställning när vi tränar på svåra hopp eller bygg. Då blir det mycket roligare och ger resultat för alla i gruppen. Till exempel ledde det till att jag och mitt lag vann guld i Riksmästerskapen i Luleå (2017) och fick dessutom pris för tävlingens mest minnesvärda utförande.

Dela vår sida