Vi är en av Sveriges största och äldsta cheerleadingförening med upptagningsområde Stockholm. Vår förening bedriver sin verksamhet i Sundbyberg och består av ca 540 st aktiva från sex år och uppåt fördelade på 24 lag. Föreningen har 30 års erfarenhet inom sporten. Vi har många fina meriter och stora framgångar både nationellt och internationellt.

Nya träningskläder

 

Dynamites klädgrupp har tagit fram olika typer av träningskläder för årets säsong för att erbjuda aktiva träningskläder som representerar Dynamite i och utanför träningshallen. Kollektionen innehåller allt från sporttoppar, shorts, tröjor och ryggsäckar. Det finns inget köpkrav på träningskläderna utan dessa är frivilliga. Sista dagen att beställa kläder är den 3/12. Mer information hittar ni här

Storleksguide hittar ni här dynamite practice wear red

Aktuellt

Medlemsmöte

Den 23 september 14:00 bjuder vi in till medlemsmöte. Ni får information om sporten cheerleading, föreningens verksamhet, ekonomi, fattade beslut och möjligheten att ställa frågor. Anmäl ert deltagande på knappen nedan.

Ombud

Ni har väl inte missat att föreningen har infört en ny roll som vi kallar ombud?

Uppdateringar

Just nu uppdaterar vi innehållet på vår hemsida och beräknar vara klara inom kort. Tack för ert tålamod.

Summercamp 2018

Pågår i 4 dagar, måndag 6 augusti till torsdag 9 augusti, 9.00-15.00 varje dag, hallen kommer vara öppen och bemannad 08.00-16.00. Aktiva från alla föreningar är välkomna!

Kalender

Sök...

Dela vår sida